Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

АМУ інформує: Прийнятий важливий закон

АМУ інформує: Прийнятий важливий закон

Уряд затвердив нові умови та розподіл субвенції місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад 7 червня на засіданні Уряду схвалено проект постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад».  Асоціацію міст України на заході представляв Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан. Затверджена постанова КМУ передбачає розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2017 році в обсязі 1,5 млрд. грн. Проект постанови був раніше погоджений Асоціацією міст України із зауваженнями, які надалі були враховані. Зокрема, в 2017 році кошти субвенції можуть бути використані на розроблення проектної, містобудівної та планувальної документації, погашення бюджетної кредиторської заборгованості місцевих бюджетів, що виникла під час здійснення видатків за рахунок коштів, отриманих за програмою «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад». Крім того, кошти субвенції можуть спрямовуватися на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання доріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, а також капітальний та поточний ремонт вулиць і доріг населених пунктів та інших доріг, які є складовими автомобільних доріг державного значення (як співфінансування на договірних засадах).

13:37 08.06.2017

До відома сільгосппідприємств громади: До обласної програми розвитку галузі вівчарства внесено зміни

До відома сільгосппідприємств громади: До обласної програми розвитку галузі вівчарства внесено зміни

Доводимо до вашого відома, про те, що до «Програми розвитку галузі вівчарства в сільгосппідприємствах Запорізької області на 2015-2019 роки» рішенням Запорізької обласної ради  від 06.04.2017 №49 внесено зміни, а саме: 

09:13 06.06.2017

Небезпечне «Чудо-Юдо»: Держпродспоживслужба попереджає про захворювання на ботулізм

Небезпечне «Чудо-Юдо»: Держпродспоживслужба попереджає про захворювання на ботулізм

Управління Держпродспоживслужби в Запорізькому районі інформує населення про ймовірну загрозу здоров’ю та життю людей при вживанні в’яленої риби виробництва ТОВ «Чудо-Юдо» та ФОП Меркулов А.В.

12:21 02.06.2017

Які плани на літо? Стало відомо, як, і де малюки сможуть відпочити під час канікул

Які плани на літо? Стало відомо, як, і де малюки сможуть відпочити під час канікул

Коли освітяни йдуть на відпочинок, за роботу беруться працівники культури. Заздалегідь ними були розроблені заходи щодо літнього відпочинку підростаючого покоління під час канікул.

13:18 31.05.2017

В Розумівці відбулась "битва квітів"

В Розумівці відбулась "битва квітів"

Нещодавно працівники Розумівського БК та бібліотеки провели веселі спортивні змагання для дітей під назвою: "Спортивний марафон". Змагання відбувалися між двома  командами "Барвінок" та "Любисток".

12:15 30.05.2017

"Ревізор" відпочиває: В закладах освіти пройшла перевірка

"Ревізор" відпочиває: В закладах освіти пройшла перевірка

На виконання Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту» «Про оздоровлення та відпочинок дітей» від 04.09.2008 № 375-VІ в порядку взаємодії з державним органом управління Держпродспоживслужби в Запорізькому районі, з метою належної підготовки та проведення літньої оздоровчої кампанії у 2017 році, додержання законодавства у сфері оздоровлення та відпочинку дітей була створена комісія з перевірки загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів по підготовці до літнього оздоровчого періоду у складі: голови комісії, заступника голови Долинської сільської ради з гуманітарних питань Ніни Яроцької; заступника голови комісії, начальника відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Галини Данільчак; члена комісії, начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління держпродспоживслужби  в Запорізькому районі Геннадія Звєрєва та члена комісії, лікаря-епідеміолога відділення дезінфектології  ДУ «ЗОЛЦ» МОЗ України Ірини Рядінської

11:25 30.05.2017

Інклюзивна освіта –рівень свідомості нації

Інклюзивна освіта –рівень свідомості нації

23 травня 2017 року у м.Києві був проведений тренінг під назвою « Інклюзивна освіта –рівень свідомості нації» . У тренінгу організованим Фондом Порошенка прийняли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Галина Данільчак, директор Новозапорізької школи І – ІІІ ступенів Ірина Кузьміна та директор Розумівської  школи І – ІІІ ступенів Тетяна Москаленко, так як  3 01 вересня 2017 року планується відкриття класів з інклюзивною формою навчання у школах Долинської сільської ради.

15:33 26.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора