Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Пам'яті жертв війни в Україні присвячується...

Пам'яті жертв війни в Україні присвячується...

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

15:35 23.06.2017

Все буде - інклюзив!

Все буде - інклюзив!

19 червня, на базі Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації та Запорізького інституту післядипломної педагогічної освіти ЗОР відбувся спеціалізований тренінг для працівників освітньої сфери "Розвиток інклюзивного освітнього середовища в Запорізькій області", в якому взяли участь педагогічні працівники Розумівської і Новозапорізької загальноосвітніх шкіл Долинської сільської ради та провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Дар’я Уйбікова.

12:27 22.06.2017

У відділі освіти пройшов коучинг для керівників

У відділі освіти пройшов коучинг для керівників

Днями у відділі освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради  пройшов тренінг – семінар за участю представників ЗОІППО та директорів шкіл, заступників директорів, завідувачів ДНЗ та вихователів методистів з питання співпраці Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Долинської ОТГ.

11:05 22.06.2017

Представники Долинської громади прийняли участь в цікавому семінарі

Представники Долинської громади прийняли участь в цікавому семінарі

Нещодавно представники Долинської громади побували в Преображенській ОТГ Оріхівського району Запорізької області. Там, в актовому залі сільської школи, пройшов семінар за темою «Участь суспільства в прийнятті рішень у громадах», організатором якого виступила Асоціація сільських, селищних рад та об’єданних громад України.

11:24 20.06.2017

"Ми проти насилля": До малюків з Розумівки завітали гості у погонах

"Ми проти насилля": До малюків з Розумівки завітали гості у погонах

Сучасною проблемою сьогодення є проблема насильства в сім’ї. Найстрашніше те, що рамки домашнього насильства виходять за межі дому – і поширюють їх діти, скоюючи жорстокі вчинки по відношенню до своїх однолітків.

14:21 16.06.2017

Вітаємо Вікторію Зуєву і Юлію Поливоду з перемогою!

Вітаємо Вікторію Зуєву і Юлію Поливоду з перемогою!

Відповідно наказу Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації від 22.05.2017 № 0412 «Про підсумки участі учнівської молоді в обласному етапі Всеукраїнського родинного конкурсу «Секрети Великоднього хліба»» з метою сприяння активізації роботи щодо  громадянського виховання дітей та молоді, формування у них шанобливого ставлення до традицій свого народу, що освячені віками, зокрема - Великодніх традицій в Україні, комунальним закладом «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради проведено обласний етап Всеукраїнського родинного конкурсу «Секрети Великоднього хліба».

11:20 12.06.2017

Оголошення!

Оголошення!

Податкова служба Вільнянської ДПІ просить власників нерухомого майна (житлових будинків, площа яких перевищує 120 м2, та власників квартир, площа яких перевищує 60 м2) звернутися за адресою: м.Запоріжжя, вул. Богдана Ступки, 8, каб.1 (бувша вул. Третьої п’ятирічки) для нарахування податку. 

12:09 09.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора