A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Днем працівника культури!

Шановні працівники культури! Вітаємо вас із професійним святом Днем працівника культури! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич нашого краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну! Нехай творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають Вас, нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійному, так і на життєвому поприщі. Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, щастя, миру, любові та злагоди!

09:10 09.11.2023

Свято Артистратига Михаїла!

08 листопада, в день вшанування Архистратига Божого Михаїла і Ангельських сил небесних, в церкві святого Архистратига Михаїла в селі Долинське відбулося Богослужіння, яке провели: благочинний отець Василь Калин, настоятель храму Архистратига Михаїла с.Долинське протоиерей Роман та інші священники Єпархії Православної церкви України.

12:00 08.11.2023

Вітаємо з Днем народження!

Сьогодні свій День народження відзначає виконуюча обов'язки Генерального директора КНП “Долинський ЦПМСД” - Колексник Ольга Яківна!

12:35 07.11.2023

Податкова інформує!

Роз'яснення для органів місцевого самоврядування, військових адміністрацій та військово-цивільних адміністрацій щодо порядку прийняття рішень про встановлення податкових пільг зі сплати місцевих податків та/або зборів

11:43 30.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора