A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Державна екологічна інспекція повідомляє!

Державна екологічна інспекція  у Запорізькій та Херсонській області повідомляє, що у весняний період триває торгівля ранньоквітучими об’єктами рослинного світу, в тому числі рослин, занесених до Червоної книги України, які є рідкісними і перебувають під загрозою зникнення: підсніжник білосніжний (звичайний), білоцвіт весняний, шафран Гейфелів, черемша (цибуля ведмежа), конвалія звичайна. Збирання цих видів рослин призводить до знищення популяцій. Реалізація червонокнижних видів рослин , а також конвалії звичайної відбувається на ринках та поза їх межами.

14:00 15.02.2024

У Запоріжжі відкрився Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

Наразі на території Запорізької області близько 2000 громадян мають статус безвісти зниклих під час бойових дій та на тимчасово окупованих територіях. За ініціативи Національної поліції України з метою підвищення результативності розшукових дій створена спеціалізована група у складі слідчих, оперативників кримінальної поліції, кібепроліцейських та спеціалістів -криміналістів.

08:18 15.02.2024

Вітаємо з Ювілеєм!

12 лютого свій Ювілей відзначила жителька села Нове Запоріжжя - Данілевська Тетяна Іванівна!Шановна Тетяно Іванівно!Вітаємо з 75-річчямІ Від усього серця бажаємо з цим віком відкрити щасливу, красиву, втішну, добротну, веселу, світлу і радісну сторінку в житті. Бажаємо Вам благополуччя і достатку, гарного настрою і здоров’я!

11:02 14.02.2024

Вітємо з Ювілеєм!

07 лютого свій Ювілей відзначила жителька села Нове Запоріжжя - Масленко Любов Василівна!Шановна Любове Василівно! Хай буде добрим світ навколо, щастя Вам і доброго здоров’я. Нехай рідні і близькі завжди Вас підтримують і шанують, хай над головою небо буде ясним, нехай на душі не буде смутку і туги.З Днем народження!

11:01 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора