A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Долинський сільський голова Богдан Федчук завітав до ветеранів зі смачними подарунками. ФОТО

Дата: 06.05.2017 16:11
Кількість переглядів: 1176

Напередодні 9 травня, голова Долинської сільради завітав до ветеранів та учасників бойових дій, які мешкають в Розумівці і Нижній Хортиці. Завтіав не просто так, а привіз з собою величезні продуктові набори.

Деякі ветерани не змогли стримати своїх емоцій: були і посмішки і сльози. Як розповіла одна бабуся: останій раз подаронок від тодішньої сільської ради вона отримала 2 роки тому...у вигляді привітальної листівки, а в тому році сільрада взагалі про неї забула...Як запевнив, Богдан Михайлович, на протязі багатьох років, такі смоколики, предед 9 травня отримували всі ветерани та учасники бойових дій, які мешкали в Долиській сільській раді. Зараз смачна традиція перейшла і до мешканців сіл Розумівка і Нижня Хортиця. "Ми тепер одна громада, одна родина, А в родині не прийнято забувати своїх, і не віддавати їм шану" .

Фото без опису

Слід нагадати, що без святкових подарунків не залишились і мешканці Новослобідки, Нового Запоріжжя, Долинського, Бабурки, Високогірного і Канцерівки. Поки 5 травня, сільський голова вшановував з Днем Перемоги ветеранів, учасників бойових дій, дітей війни і бійців АТО, працівники сільської ради виконували роль травневих чарівників, які завітали до кожного ветерана вищеперерахованих сіл. Доречі, і сьогодні працівники Долинської сільської ради дуже допомогли в доставці святкових подарунків в Розумовці і Нижній Хортиці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора