A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Футбольна неділя: "Падіння" Карфагену, дебют "Зорі" та знижка для "Дніпра"

Дата: 17.10.2018 11:51
Кількість переглядів: 819

Неділя 7 жовтня, знову була насичена футбольними подіями. 

Фото без описуТак, в Чемпіонаті МФЛ м.Запоріжжя, ФК "Дніпро" провів свій матч з командою "Карфаген", де в напруженій боротьбі переграв суперників з рахунком 3:2!!! І за два тури до кінця робить ще один крок до п'єдесталу пошани в Чемпіонаті МФЛ!!!

Фото без опису
Одразу після гри наші футболісти вирушили до Мар'ївки, де розпочався перший тур Чемпіонату Федерації Футболу Запорізького району з міні-футболу. В цьому Чемпіонаті від нашої громади приймуть участь дві команди - ФК "Дніпро"(с.Розумівка) та "Зоря"(с.Долинське), яка зібрана з хлопців сел Долинське, Нове Запоріжжя та Високогірне!!!

Фото без описуМатчі пройдуть в кілька етапів: перший відбуватиметься в с.Мар'ївка за участю команд з Мар'ївки, Біленького, Розумівки та Долинського і пройде в три кола. Далі за підсумками цих ігор відбудуться фінальні змагання відповідно турнірним показникам і будуть зіграні з учасниками інших груп ФФЗР.

Але в цей день футболісти нашої громади не змогли виявитись сильнішими в квартеті. Наши команди програли суперникам з Мар'ївки та Біленького, а між собою сильнішими були більш досвідчені футболісти ФК "Дніпро". Але для обох наших команд в цей день можна зробити "знижку" - виснажені грою в МФЛ та не укомплектовані в повній мірі розумівці вистояли гідно, а результат  - прийде в наступних турах!

А футболісти "Зорі" тільки починають кроки в так званому "Великому футболі"!!! І побачив характер та єдиний колектив на спортивному майданчику, можно сміливо вірити в майбутні перемоги!!!

Автор: Роман Ленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора