A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Як це було: подробиці матчу між ФК «Дніпро» та ФК «Балабине»

Дата: 04.10.2018 08:29
Кількість переглядів: 1474

30 вересня, в Запоріжжі, на стадіоні "Титан", що приймає матчі міського та всеукраїнського рівня, відбувся фінал Кубку Федерації Футболу Запорізького району-2018 між командами ФК"Дніпро"(Розумівка) та ФК"Балабине".

Сонячний день зібрав на трибунах не тільки вболівальників з сіл Розумівка та Балабине, але і звичайних любителів футболу, які живуть в околицях стадіону. І матч справді видався видовищним!!!

З перших хвилин контроль м'яча взяли футболісти з Розумівки. Раз за разом почалися виникати гострі моменти біля воріт "балабинців"... І ось стрімка атака наших футболістів завершилась гарною передачею Вадима Кислого на Андрія Сеньківа, який забиває перший гол в матчі! Суперник одразу спробував заволодіти ініціативою і навіть створив кілька небезпечних моментів, але захист ФК"Дніпро" та їх голкіпер Валентин Шевченко відвели всі загрози біля своїх воріт. Трохи засмутила травма Михайла Югова, але його добре замінив на полі Костянтин Андрющенко. Футболісти з Розумівки грали набагато цікавіше! Рахунок голів першого тайму ФК"Дніпро" міг бути 5, або навіть 6 -  на користь нашої команди!!! Але хлопці забили тільки двічі... Суперкомбінація від Віктора Окатого та Вадима Кислого завершилась голом останнього! 2:0-на перерву!!!

Другий тайм нагадував перший, але помилившись в центрі поля, наші футболісти пропустили прикрий м'яч в свої ворота... 2:1... Одразу взявшись за справу "дніпряни" чудово розіграли комбінацію в центрі поля Ленський-Окатий-Кислий і останній оформлює дубль... 3:1!!!

ФК"Балабине" зовсім збавив оберти відчувши, що Кубок цього року до них навряд чи потрапить.... Знову комбінація в центрі поля і Роман Ленський виводить віч-на-віч з воротарем суперників Кирила Корєшкова.... той момент не марнує... 4:1!!!

На полі з'явились всі гравці,  які потрапили до заявки і останні 10-15 хвилин команди вже догравали... Але і обмінялись ще голами))) спочатку гравець ФК"Балабине" прорвався на простір біля воріт Шевченка і вразив незахищений кут... 4:2...

А наші хлопці, за декілька хвилин до кінця зустрічі, швидко розіграли штрафний удар, Ленський на Корєшкова, той відмінно навісив на лінію воротарського майданчика і там, головою в падінні, форвард ФК"Дніпро" Геннадій Перерва забиває дуже видовищний гол і ставить остаточний рахунок в матчі!!!

5:2 ПЕРЕМОГА ФК"Дніпро"!!! І другий рік поспіль Кубок ФФЗР їде до Долинської громади!!!

Кращим гравцем Фіналу визнали Вадима Кислого, а кращим в команді ФК"Дніпро"-Віктора Окатого!!!

Браво ФК"Дніпро"! Браво Розумівка! Браво Долинська громада!

Футболісти ФК"Дніпро" дякують своїм вболівальникам за шалену і щиру підтримку,а також висловлюють слова вдячності Долинській сільській раді і Відділу освіти, молоді та спорту!!!

Автор: Роман Ленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора