A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В громаді відбулися урочисті та святкові заходи до Дня Незалежності України. ФОТО  

Дата: 29.08.2018 08:40
Кількість переглядів: 1290

З нагоди відзначення 27 – ї річниці незалежності України в закладах культури та освіти Долинської сільської ради відбулися урочисті та святкові заходи.  

Фото без опису

Тематичне фото з сайту kyiv.depo.ua


* 23 серпня у Нижньохортицькому клубі відбувся святковий концерт "Україна починається з тебе". Усіх присутніх вітали запальними патріотичними піснями учасники вокального гуртка "Берізка" ("Заспіваймо пісню за Україну", "Пісня солов*їна"),

Качкимбаєва Катерина, яка виконала пісні "Вишиваночка" та "Палала", а  Агєєва Марина - пісню "Україна - це ти!". Чарівний танцювальний дует "Натхнення" із села Бабурка порадували глядачів патріотичним танком "Перлина - Україна!"

Фото без опису

Танцювальні колективи "Феєрія" та "Адреналін" (керівник Бібік О.В.), як завжди, не залишили нікого байдужими, виконавши хореографічні композиції  "Зіронька моя" та "Лише у нас на Україні".

На свято завітали гості з Бабурської бібліотеки:  Маслик Іван та Макаров Олександр, які  задекламували гуморески Павла Глазового. Юні коміки змусили посміхатись усіх оточуючих.

А тендітна дівчинка Кольвах Дарина також задекламувала вірш В.Сосюри "Любіть Україну". 

Цього ж дня працівники Новослобідського клубу та бібліотеки також підготували і провели для односельчан урочистий захід.

* 24 серпня з нагоди відзначення 27 -ої річниці Незалежності України, у Високогірненському клубі відбувся урочистий концерт, на якому були присутні поважні гості: директор КЗ "Центр культури та дозвілля" Галушка О. А., депутат Долинської сільської ради Кирпа Н.Ф. та учасник АТО Глиняний Володимир.

Фото без опису

Ведучою заходу була Рибак Катерина, яка провела з глядачами цікавий інтерактив. Присутні мали змогу насолодитися виступами колективів художньої самодіяльності Високогіренського клубу та Новозапорізького  будинку культури.

*Яскравий святковий концерт та народне гуляння, присвячене Дню Незалежності України відбулося в Розумівському  будинку культури.  Кульмінацією святкування став неповторний феєрверк. 

Фото без опису
* 25 серпня у Новозапорізькому будинку культури відбувся святковий концерт до Дня Незалежності України, який підготували артисти художньої самодіяльності Розумівського та Новозапорізького будинків культури.

Фото без опису

Ведучою заходу стала Рибак Катерина, яка підготувала сценарій заходу та провела з глядачами цікавий патріотичний інтерактив. Неповторні красуні Гордієнко Катерина та Ільчук Дана подарували у своєму виконанні українські пісні. Танцювальні колективи «Ритм», «Фаворит» та «Престиж» Розумівського будинку культури (керівник Бібік О.В.) вражали присутніх своєю майстерністю виконання хореографічних композицій. Танцювальні колективи Новозапорізького будинку культури також приєдналися до привітань, виконавши як патріотичні, так і сучасні яскраві композиції.  Протягом вечора біля БК працювали дитячі атракціони, батути та солодка вата.

>>>ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Долинська громада взяла участь в районному святі до Дня Незалежності України. ФОТО

У закладах освіти Долинської сільської ради проведені наступні заходи:

*Покладання  квітів до місць поховання учасників Антитерористичної операції (Мазуру Павлу).
*До Дня Державного Прапора України підняття Державного Прапора України.
*Єдиний день інформування населення на тему «27-а річниця незалежності України» - інформаційні матеріали Українського інституту національної пам'яті до змісту відзначення 27-ї річниці Незалежності України розміщені на офіційних сайтах закладів.
*Оновлено у приміщеннях освітніх закладів куточки державної символіки та розміщено привітальний плакат.
*Учні шкіл взяли участь у святкових концертах.
*Книжкова виставка в бібліотеці на тему «Україно! Мій коханий краю! Мати наша, рідна і свята!».
*Тематична лекція-бесіда «В небі над столицею стяг наш жовто-синій майориться, іскриться». 
*Віртуальний фоторепортаж «Ми – діти твої, Україно!». 
*Розважально-інтелектуална гра «Я люблю тебе, Україно!» - педколектив.
*Година спілкування «Україна незалежна».

Автори: КЗ «Центр культури та дозвілля» і Відділ освіти, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора