A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Долинська громада взяла участь в районному святі до Дня Незалежності України. ФОТО

Дата: 25.08.2018 17:50
Кількість переглядів: 1099

Напередодні Дня Незалежності України,в смт Кушугум відбулось районне свято. Окрім інших представників району та ОТГ, участь у заході прийняла культурна спільнота Долинської громади.

Фото без опису

Честь презентувати нашу громаду випала на долю двох чарівних жінок: заступника сільського голови з гуманітарних питань Галини Данільчак та директора КЗ «Центр культури та дозвілля» Ольги Галушки.

Фото без описуРозпочала презентацію Галина Данільчак:

«Долинська сільська об’єднана територіальна громада – одна з мальовничіших куточків України, де повітря напоєне вишневим та медовим ароматом, заколисане тихими ясними зорями.

Долинська ОТГ  - то наша рідна земля, квітуча і співуча, талановита та прекрасна. Прекрасна своїми чудовими краєвидами, затишними селами, щедрими і щирими людьми.

Народилася наша громада у 2016 році. Батько нашої громади – прекрасна людина, чудовий керівник та господар  своєї землі Федчук Богдан Михайлович. Населення нашої громади налічує 6184 людини, з них ми маємо 1000 діточок, які навчаються у двох школах та виховуються у двох сучасних дошкільних закладах «Мрія» та «Казка».

У нас створено КЗ «Центр культури та дозвілля» у підпорядкуванні якого 7 будинків культури та 7 бібліотек, також відділ освіти, молоді та спорту, КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги», КП «Долинське КГП» та ще багато відділів та підструктурних підрозділів.

І в цей день, хочеться привітати Вас від щирого серця, від імені нашого сільського голови Федчука Б.М. зі святом. Побажати Вам мирного неба, успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть Вас наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної батьківщини. Від усієї душі зичу Вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя та благополуччя.»

Далі сцену зайняли творчі колективи Долинської громади, які виконали музичні та танцювальні номери, вразивши присутніх сценічним вбранням та вокалом.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуP.S. Доречі, свято було чудове. Окрім пісень та танців, та зон відпочинку - кушугумівці та гості свята мали змогу зробити селфі з милою віслючкою, скуштувати кашу від військових та спробувати медовуху.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора