A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Браво, "Дніпро"! Блискавичний початок другого кола МФЛ-Запоріжжя

Дата: 08.08.2018 12:00
Кількість переглядів: 960

5 серпня ФК "Дніпро" розпочав друге коло Чемпіонату МФЛ м.Запоріжжя з футболу матчем з постійним призером змагань - командою "Цезарь".

Фото без опису
Початок матчу був о 12 годині і командам в таку спеку було дуже важко налаштуватись на швидкістну гру. Більш майстеровиті суперники одразу заволоділи інніциативою, та раз за разом створювали небезпеку біля воріт нашої команди. І ось ближче до середини тайму "Цезарь" тричі поспіль забиває в ворота "Дніпра"! Здавалось, що після такого розвитку на футбольному полі переможця в зустрічі вже було виявлено... Але провівши ще декілька атак "Цезарь" заспокоївся... Чим скористались наші хлопці! Дві чудові атаки до перерви стають гольовими і "Дніпро" скорочує відставання до одного м'яча!!! 2:3-перерва.
Повірив в свої сили наші футболісти почали тиснути суперника, і це дало свої плоди 3:3!!! Але в яскравий футбол дніпрян втручаються арбітри... Впродовж 3-4 хвилин вони находять порушення з боку наших гравців на нападниках суперників... Пенальті... Перший виконавець б'є вишче!!! І ось знову пенальті... На цей раз влучно... 3:4.... 
На суперечки з арбітрами не було часу і наші хлопцю всю енергію вклали в атаки!!! За дві хвилини до кінця зустрічі після розиграшу кутового наші хлопці зрівнюють рахунок!!! 4:4...
І ось вже "Цезарь" прагне вирвати перемогу у зухвалого суперника... Але за півхвилини до фінального свистка, стрімка контратака "Дніпро" приносить нашім футболістам ПЕРЕМОГУ 5:4!!!
Браво ФК "Дніпро"!!! Заради таких яскравих матчів ми і любимо футбол!!!

Автор: Роман Ленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора