A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Важлива інформація

Дата: 23.04.2018 10:46
Кількість переглядів: 693

За сприяння державної служби зайнятості Ваші працівники мають можливість одноразово отримати ваучер для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці.

Ваучер – документ встановленого зразка, що дає особі право на перепідготовку, підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні, спеціалізацію, підвищення кваліфікації у навчальних закладах чи у роботодавця.

Ваучер на навчання  видається центрами зайнятості особам, які не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні, та відповідають певним вимогам, а саме:

  • Для осіб віком старше 45 років;
  • Для осіб, звільнених з військової служби (крім військовослужбовців строкової служби);
  • Для осіб, які звільнені з військової служби після участі у проведені АТО, з числа осіб з інвалідністю;
  • Для внутрішньо переміщених осіб.

На підставі ваучера здійснюється перепідготовка, спеціалізація, підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями згідно з пріоритетними видами економічної діяльності, підготовка на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні.

Видача ваучерів особам здійснюється відповідно до Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 №207 «Про затвердження порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці» (зі змінами). Перелік професій, спеціальностей, напрямів підготовки та підвищення кваліфікації, для навчання за якими може бути виданий ваучер, затверджено наказом Міністерства соціальної політики України від 25.06.2015 №661, що зареєстрований в Міністерстві юстиції України 09 липня 2015 року за № 817/27262.

За більш детальною інформацією звертайтесь, будь ласка до спеціалістів найближчого центру зайнятості, або за телефоном: (061) 284- 99-87


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора