A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Мене не буде: Судове засідання по справі Юрія Лагна знову перенесли

Дата: 26.03.2018 13:55
Кількість переглядів: 1185

26 березня 2018 року в Запорізькому райсуді відбулось друге засідання по справі депутата Долинської сільської ради Юрія Лагна.

Фото без описуЯк і на перше засідання Юрій Петрович не з'явився, тому справа і сьогодні слухалась не довго....10 хвилин. Фото без опису

Як розповів прокурор Тарас Гордієнко, йому не відомі причини відсутності обвинуваченого. Тому засідання було вирішено перенести на 10 днів. За цей час прокурор пообіцяв з'ясувати причини неявки Юрія Лагна до суду, і в крайньому разі забезпечити його явку в суді примусово. Суддя задовольнила клопотання прокурора та зупинила перебіг строків притягнення Юрія Лагна до відповідальності.

Фото без опису

Після судового засідання запорізькі журналісти мали змогу поспілкуватися з головою Долинської сільської ради Богданом Федчуком і представниками депутатського корпусу Долинської сільської ради та розпитати про обвинуваченого депутата.

Фото без описуФото без описуДо речі, цього дня, з ранку, до Долинської сільської ради завітав головний редактор опозиційного ЗМІ, керівник депутатської групи  «Громадський контроль» Віктор Федоряк. На запитання начальника відділу кадрового та правового забезпечення Валерія Павленка, чи відомо йому, що сьогодні відбудеться судове засідання по обвинуваченню члена депутатської групи, яку він очолює, Віктор Федоряк відповів, що його ця справа не стосується…

Зробіть гучніше

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора