A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Які гарнюні: В дитячих садках пройшли випускні бали

Дата: 06.06.2017 15:58
Кількість переглядів: 1378

Зворушливі дні пройшли у дошкільних закладах Долинської сільської ради «Казка» та «Мрія».

Фото без опису
Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

Фото без опису
Цього дня гостей зустрічає святково вбрана зала. Скрізь можна побачити безліч квітів та повітряних кульок. А найголовніше — випускники, які з нетерпінням чекали на початок свята.
І ось ця мить настала. 

Фото без опису
Звучало багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки. Звучали слова вдячності всім працівникам дитячого садка. А з яким хвилюванням діти танцювали свій останній вальс .

Фото без опису
Всіх випускників привітали завідувачі дитячим садком Тімофєєва Дар’я та Чученко Людмила побажали успіхів у навчанні, бути справжніми людьми та любити свою Україну, а також вручили майбутнім школярам їхні перші в житті дипломи.

Фото без опису
Батьки винесли подяку всьому колективу ДНЗ за створення сімейного затишку та надання високого рівня послуг дітям.

Фото без опису
На завершення свята дошкільнята вийшли надвір із різнокольоровими кульками в руках. Заплющивши очі, вони загадали своє найзаповітніше бажання і відпустили кульку в небо з надією, що все задумане здійсниться… 

То ж побажаємо, щоб у кожного сьогоднішнього випускника в неминучому дорослому житті обов`язково здійснилася дитяча мрія.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора