A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Реформування оcвіти: В розумівській школі відбувся обласний семінар

Дата: 23.10.2017 14:48
Кількість переглядів: 1031

20 жовтня на базі Розумівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Долинської сільської ради, відбувся обласний семінар «Науково-методичний супровід розвитку професійної компетентності фахівця в умовах реформування освіти» за темою: «Науково-методичний супровід розвитку освітньої системи об’єднаної територіальної громади».

Семінар організовано за спільною ініціативою кафедри менеджменту освіти та психології (керівники: В.Я.Ястребова, Н.І.Перцова), КЗ ЗОІППО та відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради, Запорізького району Запорізької області.

В роботі семінару взяли участь: керівники і методисти методичних служб, керівники шкіл.

Гостинно зустрічали гостей на подвір?ї школи: адміністрація, педагогічний колектив та учні Розумівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Останні подарували гостям танцювально-патріотичний флешмоб.

На Україні символом єднання, радості, щастя, здоров?я та багатства є коровай. З короваєм зустрічають дорогих гостей. Директор школи - Москаленко Т.В., запросила гостей до школи.

... В центрі семінару було обговорення проблем управління та науково-методичного супроводу освітньої сфери ОТГ. Досвід управління закладами освіти в ОТГ презентувала Данільчак Галина Василівна - заступник голови Долинської сільської ради з гуманітарних питань.

Інноваційні підходи в управлінській діяльності в умовах освітніх округів висвітлила Ястребова В.Я. Про проблеми та перспективи науково-методичного супроводу розвитку освіти в ОТГ розповіла Перцова Н.І.

Учасники семінару ставили  багато запитань, особливо до керівників освіти ОТГ.

По закінченню роботи всі учасники семінару отримали сертифікати.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора