A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

"Золота молодь", "Мегастар" та креативні фотозони: як в громаді День села відзначали

Дата: 24.10.2017 14:12
Кількість переглядів: 2079

21 жовтня жителі села Нижня Хортиця святкували довгоочікуване свято – День села.  Чому довгоочікуване? Бо саме цього дня, всі односельчани залишають свої буденні справи і з гарним настроєм поспішають до сільського клубу.

Фото без опису

    Урочистою музично – танцювальною композицією «Україна» у виконанні танцювальних колективів Новзапорізького БК розпочався святковий концерт.
 
    Від щирого серця привітала зі святом всіх нижньохортичан староста Розумівського старостинського округу Богоутдінова Н.М. та побажала міцного здоров'я, добробуту та процвітання! 

 

Фото без опису                 

Після чого пригостила всіх присутніх в залі запашним короваєм.

Фото без опису

   Протягом концерту жителям села Нижня Хортиця вручали почесні грамоти та подяки, які були підписані головою Долинскьої сільської ради Федчуком Б.М.

За кращий двір відзнаки отримали: Проляна Віра Федорівна, Ахінько Микола Володимирович, Суліма Євдокія Василівна, Сервуля Анатолій Григорович, Лой Парасковья Дмитрівна, Харченко Ігор Васильович, Кочура Людмила Димитрівна, Стопай Марія Дмитрівна, Тарабан Валентина Василівна, Чіркова Варвара Михайлівна, Дмітрієва Ніна Єфимівна, Акименко Тетяна Миколаївна, Суліма Тетяна Євгенівна, Данільченко Володимир Андрійович, Дячкова Варвара Олексіївна.

     Односельцям, які боронили територіальну цілісність та незалежність України в зоні проведення АТО вручили подяки: Чіркову Якову Віталійовичу, Матюхіну Володимиру Володимировичу, Мірошниченко Олексію Станіславовичу, Щербаку Андрію Васильовичу, Найдьонову Олександру Сергійовичу.

    Також  подяки отримали батьки учасників АТО: Підлясецький Микола Павлович та Підлясецька Любов Олексіївна, Найдьонов Сергій Іванович та Найдьонова Алла Григоріївна, Щербак Ганна Фомінічна, Чіркова Варвара Михайлівна, Матюхіна Людмила Іванівна, Мірошниченко Надія Пилипівна та Мірошниченко Станіслав Павлович.

      Гарний настрій та святкову атмосферу створювали артисти художньої самодіяльності Розумівського та Новозапорізького будинків культури, Нижньохортицького та Високогірненськиго клубів, які виконували різноманітні танцювальні  композиції та заспівали патріотичні, ліричні та гумористичні пісні.


  Фото без опису
Вокальний колектив «Берізка» Нижньохортицького клубу

 Фото без опису

Бурхливими оплесками зустрічали глядачі вокальний колектив «Золота молодь» Високогірненського клубу, які вражали всіх колоритним виконанням  пісень.
 Фото без опису
Гумореска  у виконанні Мороз Любов Василівни  (с.Високогірне)

 Фото без опису
 Танцювальний колектив «Фісташки» Високогірненського клубу виконали проникливу композицію «Два кольори».

Фото без опису
Танцювальне вітання від колективу «Ритм» Розумівського БК

Фото без опису
 Неповторний ліричний вальс у виконані колективу «Престиж» Розумівського БК

 Фото без опису
 З яскравим танцювальним вітанням виступали учасниці  колективу «Вікторія» Новозапорізького БК

Фото без опису
Не залишив нікого байдужим виступ колективу «День та ніч» (Могильницька Вероніка та Масловська Юлія), які виконали ліричні  пісні.

 Фото без опису
Неповторними танцювальними композиціями вітали глядачів танцювальні колективи Хортицького БК м.Запоріжжя

   Після святкового концерту всіх бажаючих частували смачним пловом, гречаною кашею з м’ясом, пиріжками з картоплею та гарячим чаєм з тортом. Працювало виїзне кафе, батути, солодка вата та ще багато різних атракціонів. Кожний міг знайти заняття до вподоби. 

   Цього ж дня святкували День села і в Новослобідці. Святковий концерт підготувала завідуюча Новослобідською бібліотекою Кузьменко Н.Ф.,  на який  запросила артистів художньої самодіяльності Новозапорізького БК та Високогірненського клубу. 

Фото без опису

    Захід розпочався з привітання односельців, після чого до слова запросили почесну гостю свята директора КЗ «Центр культури та дозвілля» Долинської сільської ради Галушку О.А., яка приєдналась до привітань та побажала жителям Новослобідки міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя та мирного неба над головою. 
 

Фото без опису

Протягом заходу місцевих жителів нагороджували почесними грамотами та подяками.                     

Фото без опису

    Після урочистої частини розпочався святковий концерт, який вражав райдугою талантів маленьких і великих артистів. 

Фото без опису
Вознюк Діана разом з танцювальним колективом «Мегастар» виконали музичну композицію «Країна калинова»

Фото без опису

Танцювальні колективи «Сонечко» та «Вікторія»  виконали патріотичну композицію «Українські ритми»
Фото без опису 
Учасниці танцювального колективу «Живчики» Високогірненського клубу виконали запальний танець «Розлук не буде».
 

Фото без опису

Глядачі були у захваті від пісень у виконання вокального колективу «Золота молодь» Високогірненського клубу, адже  кожна композиція заворожувала своєю мелодійністю та українським колоритом.

Свято продовжилося народним гулянням біля клубу.  Працівники Новослобідського клубу та бібліотеки пригощали всіх охочих смачною юшкою та пирогами з капустою, які були приготовані за сприяння голови Долинської сільської ради Федчука Б.М.. Малеча бавилася на батутах та ласувала солодкою ватою та попкорном. 
 

Фото без описуФото без опису
 

      Та на цьому святкування днів села на території Долинської ОТГ не завершилися. Наступного дня, 22 жовтня гучне народне гуляння було у Високогірному. Незважаючи на дощ та прохолодну погоду, жителі з задоволенням завітали до Високогірненського клубу, працівники якого старанно готувалися до проведення  заходу.  

Фото без опису
 Ведучі: Журавська Аліна та Гирлаку Іван

                   Фото без описуФото без опису

    Учасники художньої самодіяльності Високогірненського клубу підготували жартівливий сюрприз – гумористичну казку на новий лад.

 Фото без опису
Вітали своїх односельців веселими піснями колектив «Золота молодь» 
 Фото без опису
Танцювальний колектив «Мегастар» Новозапорізького БК створювали святковий настрій всім  присутнім.

 Фото без опису
Танцювальний колектив «Вікторія» Новозапорізького БК виконали композицію «Світ чарівних книжок».

Фото без описуФото без опису
Також всі бажаючі мали змогу зробити фото на згадку на креативних фотозонах. 


    Після святкового концерту народне гуляння продовжилося біля клубу. Всіх пригощали гарячою солянкою, ароматним пловом з салатами та смаженими пиріжками. 

Автор:  Яна Деркач 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора