A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вітаємо: Вчителька з Розумівської ЗОШ стала переможцем обласної виставки

Дата: 12.05.2017 12:49
Кількість переглядів: 908

За результатами огляду обласної виставки «Освіта Запорізького краю-2017» та на підставі рішення журі (наказ Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 04.05.2017 № 0366 «Про підсумки проведення обласної виставки «Освіта Запорізького краю – 2017») визнано переможцем Білоус Людмилу Миколаївну, Розумівська ЗОШ I-III ступенів Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області, тема досвіду "Використання технології візуалізації на уроках історії як способу підвищення його ефективності та розвитку пізнавальних інтересів учнів".

Фото без опису

 Дипломантами  стали педагоги:

* Семенюк Неоніла Віталіївна, Новозапорізька ЗОШ І – ІІІ ступненів Долинської сільської ради,

- тема досвіду: «Професійна діяльність педагога в інноваційному навчально-виховному закладі»
* Назаренко Світлана Петрівна, Розумівська ЗОШ I-III ступенів Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області,

- тема досвіду «Професійна діяльність педагога в інноваційному навчально-виховному закладі».


17.05.2017 з 9.00 до 14.30 на базі КЗ «ЗОІППО» ЗОР ІІ тур обласної виставки «Освіта Запорізького краю – 2017» у форматі майстер-класів свій досвід роботи буде презентувати Білоус Л.М., а 19.05.2017 в приміщенні Запорізької обласної ради буде розміщена стендова презентація конкурсної роботи  в обласній виставці «Освіта Запорізького краю – 2017», та урочисте нагородження переможців за І місце під час проведення «Дня освіти в обласній раді».

Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради щиро вітає Людмилу Миколаївну з перемогою та бажає творчих успіхів. 

P.S. Як ми писали вже раніше, в кінці квітня Людмила Миколаївна Білоус стала переможцем Всеукраїнського конкурсу з використання ІКТ в загальноосвітніх навчальних закладах.

>>> Ми у Facebook

>>> Ми Vkontakte


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора