A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відео: Як дитячий садок "Мрія" свій 10-й день народження святкував

Дата: 27.07.2017 12:41
Кількість переглядів: 2276

Днями, дитячий садок «Мрія» відсвяткував 10-ту річницю з дня відкриття.

Фото без опису

Офіційним майданчиком для святкування десятої річниці «Мрії» було обрано Долинський сільський клуб. Ведучими святкової програми виступили перші випускниці оновленого ДНЗ «Мрії» 2008 року - Євгенія Данільчак та Єлизавета Опара.

На свято до малюків завітали: сільський голова Богдан Федчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Галина Данільчак, голова обласної профспілкової організації Держустанов України Ганна Федорченко, заступник сільського голови з гуманітарних питань Ніна Яроцька, директори шкіл Тетяна Москаленко і Ірина Кузьміна та завідувач Розумівського дошкільного закладу «Казка» Людмила Чученко, а також батьки дошкільнят та випускники дошкільного закладу всіх років.

До святкової дати, працівники дитячого садка були нагороджені грамотами та подяками від Долинської сільської ради, не залишився без подарунків і сам ДНЗ «Мрія».

Завдяки Долинській сільській раді та місцевому депутату Наталі Кірпі, групи ДНЗ поповнились наборами іграшок та м’ячами, а від Розумівських ДНЗ та школи, народознавчий куток «Мрії» отримав чарівну статуетку. Не залишилась осторонь і Новозапорізька школа, яка подарувала колективу «Мрії» електрочайник.

Голова обласної профспілкової організації Держустанов України Ганна Федорченко подарувала дітлахам солодкі подарунки.

Батьківський комітет нагородив Богдана Федчука подякою та пам’ятним подарунком, за те, що 10 років тому мрія батьків здійснилася  і садочок  запросив до себе діток з усієї сільської ради.

Із історії: 3 липня 2007 року, після капітального ремонту, дошкільний заклад відкрив свої двері для 80-ти дітлахів Долинської сільської ради.  

На даний час, садок відвідують малюки з Новослобідки, Нового Запоріжжя, Долинського, Канцерівки, Високогірного, Зеленопілля та Мар’ївки.   

Відділ освіти, молоді та спорту вітає ювілярів, бажає  всім працівникам  та діткам добробуту, наснаги, міцного здоров’я та благополуччя. Також висловлюємо безмежну вдячність сільському голові Богдану Федчуку за підтримку в організації свята, подарунки та подаровану дітям радість, які мають змогу відвідувати дошкільний заклад « Мрія».

Також велика вдячність всім гостям за теплі слова привітання та подарунки для дітей.  Адже діти це  майбутнє нашої громади і всієї України.

 З повагою та вдячністю відділ освіти , молоді та спорту Долинської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора