A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Love is...або як в Долинській громаді День закоханих святкували

Дата: 16.02.2018 11:50
Кількість переглядів: 2175

14 лютого у багатьох країнах світу, в тому числі й в Україні відзначається День Святого Валентина, або День закоханих.

Фото без опису

Цього світлого дня у закладах культури Долинської сільської ради вирує романтична атмосфера та гарний настрій, створений учасниками, які  прийняли участь у  заходах.

Фото без опису
Працівники Нижньохортицького клубу та бібліотеки відбувся розважальний захід до Дня закоханих "Love is...", під якого були проведені багато конкурсів та ігор: "Солодкий мандарин", "Зрозумій мене без слів", "Танок романтичної пари", "Сіамські близнюки", "Збір врожаю" та інші. Атмосфера в залі була щира і тепла, переповнена кохання, майже весняна. Ніхто з дітей не залишився без уваги, кожен став переможцем у певній номінації та отримав невеличкий приз.

Фото без описуПрацівники Новозапорізького будинку культури провели низку заходів, присвячених Дню закоханих. Зранку святковими валентинками, виготовленими власноруч учасниками гуртка – декоративно – прикладного мистецва, привітали працівників місцевого ФАПу, Новозапорізької ЗОШ І-ІІІ ступенів, магазину та  односельчан, яких зустрічали на вулиці. 

Фото без опису

Також для дітей шкільново віку була проведна конкурсно – розважальна програма «Під знаком Купідона».


 Фото без опису

А в фойє Новозапорізького будинку культури був оформлений тематичний стенд, з якого  всі бажаючі мали змогу дізнатися про історію та тарадиції свята.

Фото без опису

А ввечері, з нагоди святкування Дня закоханих, в Новозапорізькому будинку культури відбувся перегляд художнього  фільму, який відвідали як закохані пари, так і просто поціновувачі кінематографу. 

Фото без опису 
В Новослобідській бібліотеці також відбувалася конкурсно–розважальна програма «З Днем Валентина», на якій були присутні і дорослі, і діти. Для присутніх були проведені різноманітні ігри, конкурси та весела дискотека. 
 Фото без опису
Працівники Розумівського будинку культури провели розважальну програму для  дітей «Валентинки». 

Фото без описуА завідуюча Бабурською бібліотекою Кратюк Л.П. підготувала разом тематичну виставку та разом учасниками гуртка декоративно – прикладного мистецтва виготовили святкові валентинки.

Фото без опису

У Долинській бібліотеці діти з задоволенням приймали участь у розважальній програмі «Зоряна година», присвячена Дню Святого Валентина.  На початку завідуюча Долинською бібліотекою Яковчук С.О.  розповіла присутнім про 4 легенди історії виникнення свята та пояснила значення слів «любити» і «кохати».

Фото без описуПотім діти з задоволенням грали у різноманітні ігри та конкурси, які були підготовлені по мотивам народних та авторських казок, в яких любов долає всі перешкоди. Наприкінці всі учасники отримали солодкі подаруночки, грамоти та валентинки на згадку.
 

КЗ «Центр культури та дозвілля» 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора