A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Член депутатської группи «Громадський контроль» краде землю у громади

Дата: 29.08.2017 11:40
Кількість переглядів: 1426

В черговий раз, працівники Долинської сільради стали свідками величезної крадіжки. Так, 26 серпня 2017 року, зіставків в селі Нижня Хортиця вантажівки місцевого депутата і члена депутатської групи «Громадський контроль» Юрія Лагно знову почали вивозити десятки тон чернозему. 

Фото без описуФото без опису

Нещодавно, ми вже писали про те, що з території ставків, які під Нижньою Хортицею здійснюється вивіз чернозему – але позитивних рухів від правоохоронних органів, нажаль, Долинська сільрада не дочекалась…

Фото без описуІ крадіжка землі у громади знову повторилась… На цей раз, свідками злочину стали: голова Долинської сільради Богдан Федчук та староста Розумівського старостинського округу Наталья Богоутдінова, які стали жертвами мордування, побоїв та залякувань з боку депутата Юрія Лагно.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Водій-стажер драглайну без документів

Фото без опису

Викликавши на місце злочину поліцію, представники сільради почали з’ясовувати у Юрія Лагно, куди він знову вивозить землю громади. На що, останній влаштував театралізоване дійство, у властивій для нього манері: з криками та провокаціями (текст під відео)

З приїздом поліції мало що змінилось. Правоохоронці склали протокол, забрали машину з черноземом та вирушили в бік райвідділу. Саме туди, Юрій Петрович Лагно пообіцяв їм привезти технічну документацію на будівельну техніку (драглайн), яка була відсутня у водія-«стажера»…

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Мабуть буває і таке: працюєшь півжиття на пана, а тут раз - перевірка, і з’ясовувається,  що ти офіційно не працевлаштованний, а є лише стажером, та і те тільки три дні….

Фото без опису

Фото без опису

Доречі, людина неймовірна схожа зачіскою та одягом на Юрія Лагно нещодавно потрапила до кримінальної хроніки поліції. Так, 25 серпня, на своїй сторінці у Фейсбук, патрульна поліція Запоріжжя оприлюднила от таку інформацію:

Фото без опису«У Запоріжжі на водія, який користувався причепом без документів, патрульні винесли постанову.

Екіпаж патрульної поліції помітив на бульварі Вінтера вантажний автомобіль КРАЗ, габарити якого зайняли усю смугу для руху транспорту. Транспорт перевозив на тралі екскаватор.

Патрульні з’ясували, що водій не має жодних документів для перевезення,
а вантаж не відповідав дозволеним нормам законодавства. Ширина вантажу становила 6,80 метри при дозволеній 2,60 метра.

Під час перевірки інспектори також встановили, що трал за базами даних було знято з обліку ще у 2006 році, і в нього відсутній номер шасі.

На водія винесли постанову за ст.132-1 КУпАП (Порушення правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами). Автомобіль супроводили до відділку поліції.»

Але якимись дивами, вже наступного ранку арештована автівка опинилась на ставку в Нижній Хортиці.

Фото без опису

Скріншот зі сторінки Патрульної поліції Запоріжжя у Фейсбуці

Можливо, правоохоронців зацікавлять дані хуліганські дії, поряд з іншими правопорушеннями з боку місцевого депутата.

Фото без описуХлопці, дякую за стажування... всі вільні:)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора