A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фотофакт: КП "Долинське" отримало нового "мисливця за сміттям"

Дата: 10.05.2017 10:36
Кількість переглядів: 1342

10 травня, в урочистій обстановці Долинськсий сільський голова Богдан Федчук вручив директору КП "Долинське" Юрію Миронеко ключі від нового МАЗа. В свою чергу Юрій Сергійович "нагородив" ключами від новенького "ВЛІВА" водія КП "Долинське" Олександра Білого.

Урочиста мить: Долинський сільський голова Богдан Федчук вручає ключі від новенького МАЗа директору КП "Долинське" Юрію Мироненко

"Я знаю, ти давно мріяв про нове авто, тримай ключі":)  - Директор КП "Долинське" Юрій Мироненко вручає клічі Олександру Білому.

А починався ранок так. Близько восьмої години ранку, на стоянці біля сільської ради зупинився новенький автомобіль. Як розповів водій "МАЗа", 18-кубового сміттєвоза він гнав 250 км, з самого Кременчуга.

По приїзду на його вже чекала команда досвідченних водіїв КП "Долинське" і працівники сільської ради. 

Поки голова сільради був в дорозі, місцеві водії, разом з Юрієм Мироненко приступили до техогляду нового транспортного засобу. Підіймали і опускали кабіну, пробували на міцність колеса та багато іншого. 

Вигляд нового "сміттєвого звіра" сподобався і працівникам сільради. Для деяких з них, новий МАЗ був схожий на дитячу іграшку: такий же яскравий і кольоровий. А водії в свою чергу отримали можливість для більшякісного вивозу сміття з території Долинської громади.

З приїздом Долинського голови техогляд активізувався. Богдан Михайлович залюбки ще раз оглянув новенького "ВЛІВА". Після того, як огляд було завершено, а дефектів у авто не виявлено, в урочистій обстановці пройшов ритуал передачі ключів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора