A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В громаді пройшли заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 19.02.2018 10:13
Кількість переглядів: 918

Нещодавно, в Україні відзначили День вшанування учасників бойових дій на території інших держав (Указ Президента України від 11 лютого 2004 року №180/2004). 

Фото без опису

Фото з сайту: 24tv.ua

Найбільш масштабною та трагічною була війна в Республіці Афганістан, яка тривала довгих 10 років – з 25 грудня 1979 року по 15 лютого 1989 року і вимагала великих матеріальних і людських жертв, під час якої тисячі наших співвітчизників загинули у боях і померли від ран, контузій, травм і хвороб, пропали безвісти. 

З нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на територій інших держав в закладах культури Долинської сільської ради відбулися меморіальні та виховні заходи. В Новослобідській бібліотеці оформили тематичну інформаційну викладку «Ціна чужої війни», а також була проведена виховна година «Болить і досі всім Афганістан».

Фото без опису А в Новозапорізькому будинку культури відбулося засідання клубу зі інтересами під назвою «Афганістан – мій біль, моя пекуча біль» до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших країн, під час якого згадували трагічні події, які відбувалися протягом 10 років війни у Афганістані. Також був оформлений інформаційний стенд «Афганська війна 1979 – 1989 років». 

Фото без опису

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора