A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В громаді проходять заходи присвячені Дню людей похилого віку.Фото

Дата: 30.09.2017 10:05
Кількість переглядів: 1372

29 вересня, майже двісті представників поважного віку зібрались під дахами освітньо-культурних закладів громади, щоб відсвяткувати День людей похилого віку. Не дивлячись на те, що офіційна дата свята припадає на 1 жовтня, працівники відділу освіти, молоді та спорту, КЗ «Культури і дозвілля», а також Долинської сільської ради вирішили заздалегідь поздоровити поважних мешканців громади зі святом.

Фото без описуСвяткова «хода» розпочалася з Нижньохортицького клубу. Там, на гостей з Долинської сільської ради чекали 45 нижньохортичан.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Вислухавші щірі привітання з нагоди свята від голови Долинської сільської ради Богдан Федчука, а також від поважних місцевих мешканців, бабусі та дідусі насолоджувалися піснями, віршами та танцями від маленьких мешканців Нижньої Хортиці.

Фото без описуМаленькі бабусі з Нижньої Хортиці

Фото без описуФото без описуФото без описуВ оновленій столовій Розумівської ЗОШ на голову громади чекали більше ста двадцяти пенсіонерів та ветеранів, а також художні та танцювальні колективи Розумівського БК.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуНе забарившись з привітальним словом, Богдан Федчук розповів про добрі справи, які відбулись від дня створення громади: освітлення вулиць, асфальтування доріг тощо. Голова сільради також анонсував створення на території Долинської громади ветеранської організації.

Фото без описуТакож привітати зі святом своїх односельців вирішив і Олександр Васильович Старченко.  Почувши в 1943 році пісню «Котелок», Олександр Старченко вирішив її відтворити на сцені Розумівської школи. Односельці підтримали свого «Утьосова» бурхливими оплесками.

Фото без опису

Розумівський Утьосов - Олександр Васильович Старченко

Фото без описуЩе фото зі свята в розумівській школі:

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

30 вересня святкові заходи для людей похилого віку відбулись в Новому Запоріжжі, Новослобідці та Високогірному.

Фото без опису 

Фото без опису

Привітання жителів села Нове Запоріжжя від голови Долинської сільської ради Федчука Б.М.

В Новозапорізькому БК відбувся святковий  захід під назвою «Іде на зустріч юним – мудрість сивочола», на якому звучали слова привітань та вдячності людям поважного віку за їхній досвід та мудрість, яку вони передають нам, молодим поколінням, за їхню турботу та настанови, допомогу і підтримку.

Фото без описуФото без опису

Жителі  поважного віку села Нове Запоріжжя

Дня глядачів лунали їх улюблені пісні, у виконанні Могильницької Вероніки та гостя з села Широке Данілевича Сергія. 

Фото без опису

Вероніка Могильницька виконує пісню  «Україна»

Фото без опису

Данілевич Сергій (с.Широке) виконує музичні заявки присутніх глядачів

Гарний настрій та святкову атмосферу створювали танцювальні колективи «Сонечко», «Вікторія» та «Мегастар», які виконували сучасні українські композиції. 

Фото без опису

Фото без опису

Танцювальні колективи «Сонечко» та «Вікторія» виконують сучасну композицію «Я люблю Україну свою»

Фото без опису

Фото без опису

Танцювальний колектив «Вікторія» з композицією «Чарівний світ бабусиної казки»

Вітали зі святом бабусь та дідусів маленькі артисти Новозапорізького БК та Любов Корнієнко з с.Долинське, які декламували вірші.

Фото без опису

Привітання від маленьких артистів Новозапорізького БК: Самелюка Микити, Гринь Люди, Гринь Насті, Муравйової Кароліни та Рибалко Жені

Фото без опису

Привітання  від Корнієнко Любові (с.Долинське)

Святковий концерт завершився музичною композицією «Українське попурі», яку виконали директор Новозапоріьзкого БК Самелюк Т.С. та завідуюча Новозапорізькою бібліотекою Заруденська Л.В.

Фото без опису

«Українське попурі» у виконанні директора Новозапорізького БК Самелюк Т.С. та завідуючої Новозапорізькою бібліотекою Заруденською Л.В. та танцювального колективу «Мегастар»

У Новозапорізькому БК функціонувала фотовиставка світлих, які принесли жителі села під назвою «Коли були ми молодими».

Фото без опису

В Новослобідському клубі також відбувся святковий захід для людей поважного віку. Для всіх присутніх виступали артисти художньої самодіяльності Розумівського БК, які виконували веселі українські пісні, танцювали запальні танці та вітали зі святом. А керівник колективу Розумівського БК Федчак Д.Я.  виконував на баяні всім відомі улюблені пісні.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Святковий захід «Сивина на скронях – молодість в душі» до Дня поважного віку відбувся в  Високогірненському  клубі

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Люди пенсійного віку, які були присутні на святкових заходах висловлюють щиру подяку голові Долинської сільської ради Федчуку Б.М. за повагу, турботу та небайдужість до старшого покоління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора