A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фоторепортаж: Як в Долинській громаді День Конституції відзначали

Дата: 30.06.2017 08:41
Кількість переглядів: 1016

28 червня 1996 року відбулася справді визначна історична подія для українського народу – прийняття Конституції незалежної української держави. Цей головний закон України має надзвичайно важливе значення для розбудови нашої держави, для демократизації суспільства, закріплення та розширення прав людини і громадянина. Тому з  нагоди відзначеня 21 – річниці Конституції України в закладах культури Долинської сільської ради відбулися урочисті заходи: концертні та розважальні програми, інформаційні  години  та години спілкування.

Фото без опису

У Новозапорізькому БК, традиційно, до Дня Конституції України відбулася конкурсно – розважальна програма під назвою: «Пані Україночка 2017», учасницями якої стали  дівчатка віком від 6 до 8 років, а саме: Вікторія Рибалко, Анастасія Макогон,  Аделіна Тімофєєва, Софія Євус та Кароліна Муравйова. На святі були присутні почесні гості, які справедливо виконували обов’язки членів журі: директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Галушка О.А., головний спеціаліст КЗ «Центр культури та дозвілля» Величко О.М., депутат с.Високогірне Кирпа Н.В., директор Новозапорізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Кузьміна І.В. та керівник колективу Лукашівського БК Науменко О.В. На святі також були присутні гості з Розумівки: вокальний колектив «Гармонія» керівник Федчак Д.Я., які виконали веселі українські пісні. Заворожувала своїми східними танцями і маленька гостя з с.Долинське Анастасія Швидка. Також своїм співом чарувала і Єлизавета Опара, яка виконувала сучасні українські композиції.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Дівчатка старанно готувалися до цього конкурсу, адже кожна з них хотіла перемогти. Тому спочатку конкурсантки продемонстрували колоритне дефіле в українських костюмах та представили свою візитівку; у конкурсі «Маленька господиня» учасниці пригощали поважне журі та всіх охочих приготованою українською стравою; вразили всіх присутніх яскравими неповторними костюмами з підручного матеріалу, які були виготовлені власноруч; також змагалися в «інтелектуальному» конкурсі, проте найтяжчим та найвідповідальнішим став конкурс талантів. Кожна з маленьких красунь представила до уваги журі та глядачів неповторні танцювальні композиції. Останнім з випробувань для учасниць стало дефіле в вечірніх сукнях, під час якого на сцені панувала неповторна атмосфера краси та грації.

Фото без описуПоки почесне журі ретельно рахували бали та підводили підсумки до уваги глядачів були представлені музичні композиції від дівчаток з колективу Новозапорізького БК «День і ніч» (Вероніка Могильницька, Юлія Масловська),  а також сучасний спортивний танець від колективів «Вікторія» та «Старденс».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Слово для нагородження було надано голові журі Галушці О.А., яка спочатку привітала всіх присутніх з 21 – річницею Конституції України  та  побажала всім щастя, благополуччя та мирного неба.  Тож результати конкурсу: у номінації «пані Розумниця» перемогла Вікторія Рибалко, «пані Чарівність» стала Софія Євус, титул «пані Фотомодель» виборола Анастасія Макогон, «пані Глядацьких симпатій» стала Аделіна Тімофєєва і перше місце зайняла Кароліна Муравйова, яка і  стала «пані Україночка 2017». Всі дівчатка отримали подарунки та солодощі. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

(фото Новозапорізького БК )

Також в  Розумівському БК відбулося урочисте свято до Дня Конституції України та Дня молоді «З Україною в серці».  Захід розпочався  патріотичним танцем з рушниками, який виконав  танцювальний гурт «ВІВА ДЕНС», керівник Ольга Бібік. Веселими піснями вітали всіх присутніх вокальний колектив «Гармонія», дитячий колектив  «Акварельки», Олександр Рябоконь  та Вероніка Ківа, керівник Федчак Д.Я.  Не залишили нікого байдужими і виступ народного хору «Наддніпряни», які виконали пісню «Єднаймося, любо родино»». Свято закінчилося молодіжною дискотекою.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

(фото Розумівського БК )

У Нижньохортицькому клубі та бібліотеці відбулась урочиста  концертна програма "Хай живе і квітне Україна", присвячена 21 - річниці Конституції України .

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

(Фото з Нижньохортицького клубу)

У Високогірненському клубі відбулася концертна програма під назвою: "Країно моя коликова,  завжди живи і процвітай"

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

(Фото Високогірненського клубу)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора